Saturday, 26 March 2011

pening dgn upu

hari nih kepala Bella pening nk isi borang UPU..
ini kepala sudaa pusing mau pikir ini benda..hahah
cakap pn da ta betul da.. :)
banyak course yang Bella apply berdasarkan pengalaman along and angah...
course yang aku apply ialah:
* dip. pengimejan perubatan(UITM)
hahah.. nk jd juru xray la plak..
*dip. sains komputer(UITM)
ley jadi mcm along laa..
*dip. Bahasa Inggeris(UPSI)
jd cegu BI.. cm ta caye jer nk jd cegu..heheh
*dip. Perakaunan(UITM)
i can count everything.. heheh
*dip. kejururawatan(UITM)
jadi nurse ley cucuk orang.. :P
*dip. Pengurusan Bank(UITM)
keje kt bank la nnt..
*dip. Pengurusan Hartanah
t apa2 pasal tanah nih tanya la Bella.. huhu

k'banyakkan course yang Bella amek nih kat UITM..
actually, dr dulu lg mmg target Bella nk g UITM pn.. 
hopefully, dapat la course yg kt UITM tuh..
n hopefully gak course yang Bella apply ni nnt senang tok dapat keja..
rasa cm tamo jd cegu la plak..
tp, bila pikir2 balik, jd cegu la senang..
hmmmmmmm... tgk nasib la dpt yang mana..
yang penting, tamo maen2 daa.. nk buka buku baru tym kt U t..

wish me LUCK k?? :)


5 comments:

SakinaDeen ツ said...

Heyy dear, SPM dapat apa? Mesti okayy punyaa kan :)

bella garlic said...

terok la akak..huhu

SakinaDeen ツ said...

Errr, yelah tu. Dapat apa?

bella garlic said...

malu r nk gtaw.. :p

SakinaDeen ツ said...

Haa, malu pulakk. Tak payah lah malu bagi tau je, tak bagi tau sape pun lah ;) Hee